Over ons

Vechtdal Evenementen heeft tot doel om leuke evenementen in Nieuwleusen en omgeving te organiseren en met de opbrengst plaatselijke en regionale goede doelen te steunen. In 2012 begon de organisatie met het EK-plein in Nieuwleusen. Een financieel succes was dit niet, maar de Nieuwleusenaren hebben ervan genoten en ook bij de Gemeente Dalfsen werd goodwill gekweekt. 

In mei 2014 werd het Midfeest georganiseerd met een Hollandse avond en een Rockfest. Op 26 september 2014 werd er een TEENAGE PARTY georganiseerd met het grootste schuimkanon van Nederland. De bekende D.J. Red Devil verzorgde de muziek.
Op 27 september werd de feesttent compleet ingericht in Oktoberfest-stijl voor een groots OKTOBERFEST met diverse artiesten.Door een grote groep vrijwilligers werd er meegeholpen, zodat het feest op een verantwoorde manier georganiseerd werd. Ook financieel was het een succes zodat aan de doelstelling om de opbrengst terug te laten vloeien naar de gemeenschap kon worden voldaan.
Wanneer vrijwilligers zich blijven inzetten voor de evenementen en bezoekers blijven komen kan Vechtdal Evenementen ook in de toekomst plaatselijke en regionale goede doelen blijven steunen.

De Stichting Vechtdal Evenementen heeft een bedrag van € 1.500,00 gedoneerd aan de Voedselbank in Nieuwleusen en Dalfsen. Namens de voedselbank nam Gerrie van Lenthe de cheque in ontvangst. Voor dit bedrag worden producten gekocht waar behoefte aan is. Het zou mooi zijn dat de lokale samenleving hier aan mee helpt zodat het bedrag zo goed mogelijk besteedt kan worden en misschien dit bedrag nog wel vergroot wordt. Dit kan bijvoorbeeld door kortingen, schenkingen in natura of in contanten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..